Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Scandinavian Surgical Training Concept Kommanditbolag

Organisationsnummer

969737-1665

Telefon

-

Adress

Kung Håkons gata 4
417 28 Göteborg

Antal ansvariga

1 st

Vad är Scandinavian Surgical Training Concept Kommanditbolag?

Scandinavian Surgical Training Concept Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Organisation av kurser och konferenser ffa för läkare, kirurger, och därtill hörande verksamhet. Försäljning av medicinsk utrustning och tillbehör. Läs mer om Scandinavian Surgical Training Concept Kommanditbolag

Kung Håkons gata 4

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Margareta Berg 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Scandinavian Surgical Training Concept Kommanditbolag består av

Komplementär

Margareta Berg (65)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Scandinavian Surgical Training Concept Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Scandinavian Surgical Training Concept Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-1665
Firmanamn Scandinavian Surgical Training Concept Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2019-03-11
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kung Håkons gata 4
Postadress 417 28 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-27
Firmanamn registrerat 2008-08-27
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Organisation av kurser och konferenser ffa för läkare, kirurger, och därtill hörande verksamhet. Försäljning av medicinsk utrustning och tillbehör.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Scandinavian Surgical Training Concept Kommanditbolag

Scandinavian Surgical Training Concept Kommanditbolag registrerades 2008-08-27 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Komplementär i Scandinavian Surgical Training Concept Kommanditbolag är Karin Margareta Berg.

Scandinavian Surgical Training Concept Kommanditbolag har organisationsnummer 969737-1665. Scandinavian Surgical Training Concept Kommanditbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Scandinavian Surgical Training Concept Kommanditbolag på adress Kung Håkons gata 4, 417 28 Göteborg.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.

Registrerat på adressen

Kung Håkons gata 4
417 28 Göteborg
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: