Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

HR Jobbagenturen Kommanditbolag

Organisationsnummer

969737-1152

Telefon

073-813 41 10

Adress

c/o Scandinavian Hr
Wittstocksgatan 28
115 27 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är HR Jobbagenturen Kommanditbolag?

HR Jobbagenturen Kommanditbolag är ett kommanditbolag som skall bedriva platsannonsering, business-to-business och kandidatförmedling via internet, marknadsföring åt arbetsgivare och företag samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om HR Jobbagenturen Kommanditbolag

Wittstocksgatan 28

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för HR Jobbagenturen Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i HR Jobbagenturen Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Scandinavian HR limited 6555138

Komplementär

Anwar, Ishmail Tobias

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HR Jobbagenturen Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om HR Jobbagenturen Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-1152
Firmanamn HR Jobbagenturen Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2021-08-16
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Wittstocksgatan 28
Postadress 115 27 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-26
Firmanamn registrerat 2008-08-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-24
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva platsannonsering, business-to-business och kandidatförmedling via internet, marknadsföring åt arbetsgivare och företag samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HR Jobbagenturen Kommanditbolag

HR Jobbagenturen Kommanditbolag registrerades 2008-08-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i HR Jobbagenturen Kommanditbolag är Scandinavian HR limited 6555138 och komplementär är .

HR Jobbagenturen Kommanditbolag har organisationsnummer 969737-1152. HR Jobbagenturen Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med HR Jobbagenturen Kommanditbolag på telefonnummer 073-813 41 10.

På samma adress finns även följande företag registrerade, ALL-PEACE AB, R.Eliasson Holding AB, Fredrik Uddenfeldt AB och Sjöman Frisk AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.