Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kommanditbolag SPD fastigheter i Ystad

Organisationsnummer

969737-0543

Telefon

-

Adress

Antal ansvariga

2 st

Vad är Kommanditbolag SPD fastigheter i Ystad?

Kommanditbolag SPD fastigheter i Ystad är ett kommanditbolag vars verksamhet är Föremålet för bolagets verksamhet skall innefatta att köpa, vidareutveckla och äga fast egendom samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Kommanditbolag SPD fastigheter i Ystad

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Mustafa Alayan 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kommanditbolag SPD fastigheter i Ystad består av

Kommanditdelägare

Mustafa Alayan (70)

Komplementär

Svarte Fastighets Aktiebolag

Revisor för bolaget

Revisor

Andreas Lidhed (45)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kommanditbolag SPD fastigheter i Ystad. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kommanditbolag SPD fastigheter i Ystad

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-0543
Firmanamn Kommanditbolag SPD fastigheter i Ystad
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2020-11-17
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress
Postadress
Säte Ystad, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-25
Firmanamn registrerat 2009-02-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68203 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föremålet för bolagets verksamhet skall innefatta att köpa, vidareutveckla och äga fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kommanditbolag SPD fastigheter i Ystad

Kommanditbolag SPD fastigheter i Ystad registrerades 2008-08-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Kommanditbolag SPD fastigheter i Ystad är Mustafa Abbas Alayan och komplementär är Svarte Fastighets Aktiebolag. Revisor för bolaget är Andreas Lidhed.

Kommanditbolag SPD fastigheter i Ystad har organisationsnummer 969737-0543. Kommanditbolag SPD fastigheter i Ystad har säte i Ystad. Det går bra att ta kontakt med Kommanditbolag SPD fastigheter i Ystad på adress , .

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Företag (Säte)

-

Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress