Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

UMP CONSULTING Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-0311

Telefon

-

Adress

Nybrogatan 9
852 31 Sundsvall

Antal ansvariga

2 st

Vad är UMP CONSULTING Handelsbolag?

UMP CONSULTING Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Frisörverksamhet samt konsultering och försäljning av peruker. Föreläsningar och Idrott. Läs mer om UMP CONSULTING Handelsbolag

Nybrogatan 9

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för UMP CONSULTING Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i UMP CONSULTING Handelsbolag består av

Bolagsman

Ulf Lennart Parment (71)

Mattias Parment (49)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för UMP CONSULTING Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om UMP CONSULTING Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-0311
Firmanamn UMP CONSULTING Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-10-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nybrogatan 9
Postadress 852 31 Sundsvall
Säte Sundsvall, Västernorrlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-22
Firmanamn registrerat 2008-08-22
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Frisörverksamhet samt konsultering och försäljning av peruker. Föreläsningar och Idrott.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om UMP CONSULTING Handelsbolag

UMP CONSULTING Handelsbolag registrerades 2008-08-22 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i UMP CONSULTING Handelsbolag är Ulf Lennart Parment och Ulf Rickard Mattias Parment.

UMP CONSULTING Handelsbolag har organisationsnummer 969737-0311. UMP CONSULTING Handelsbolag har säte i Sundsvall. Det går bra att ta kontakt med UMP CONSULTING Handelsbolag på adress Nybrogatan 9, 852 31 Sundsvall.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Hårmästarna i Sundsvall AB, Malin Nordin Holding AB och Leif Sjölund Frisör Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Sundsvall.