Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Deli Italia i Danderyd Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-0303

Telefon

08-753 03 53

Adress

Edsviksvägen 31 B
182 33 Danderyd

Antal ansvariga

2 st

Vad är Deli Italia i Danderyd Handelsbolag?

Deli Italia i Danderyd Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Föremålet för bolagets verkamhet skall innefatta att bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Deli Italia i Danderyd Handelsbolag

Edsviksvägen 31 B

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Deli Italia i Danderyd Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Deli Italia i Danderyd Handelsbolag består av

Bolagsman

Serkan Celik (46)

Firat Tümtürk (32)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Deli Italia i Danderyd Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Deli Italia i Danderyd Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-0303
Firmanamn Deli Italia i Danderyd Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-09-29
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Edsviksvägen 31 B
Postadress 182 33 Danderyd
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2009-01-09
Firmanamn registrerat 2009-01-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föremålet för bolagets verkamhet skall innefatta att bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Deli Italia i Danderyd Handelsbolag

Deli Italia i Danderyd Handelsbolag registrerades 2009-01-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Deli Italia i Danderyd Handelsbolag är Serkan Celik och Firat Tümtürk.

Deli Italia i Danderyd Handelsbolag har organisationsnummer 969737-0303. Deli Italia i Danderyd Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Deli Italia i Danderyd Handelsbolag på telefonnummer 08-753 03 53.

På samma adress finns även följande företag registrerade, VITA LIVET & Company AB, Bråthe Fotboll & Ledarskap AB, Deli Italia i Danderyd AB och Bostadsrättsföreningen Myran 1.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Danderyd.