Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Parse Media Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-9487

Telefon

070-345 49 79

Adress

Kilvägen 29
141 74 Segeltorp

Antal ansvariga

2 st

Vad är Parse Media Handelsbolag?

Parse Media Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Publikation av veckotidning både i pappersform och på internet. Annonsförsäljning, marknadsföring. Läs mer om Parse Media Handelsbolag

Kilvägen 29

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Parse Media Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Parse Media Handelsbolag består av

Bolagsman

Rasoul Aghazadeh Ghotourlar (47)

Shervin Haghparastrad (46)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Parse Media Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Parse Media Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-9487
Firmanamn Parse Media Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-11-15
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kilvägen 29
Postadress 141 74 Segeltorp
Säte Botkyrka, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-21
Firmanamn registrerat 2008-08-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Publikation av veckotidning både i pappersform och på internet. Annonsförsäljning, marknadsföring.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Parse Media Handelsbolag

Parse Media Handelsbolag registrerades 2008-08-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Parse Media Handelsbolag är Rasoul Aghazadeh Ghotourlar och Shervin Haghparastrad.

Parse Media Handelsbolag har organisationsnummer 969736-9487. Parse Media Handelsbolag har säte i Botkyrka. Det går bra att ta kontakt med Parse Media Handelsbolag på telefonnummer 070-345 49 79.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Netinfo Consulting Sweden AB, BZI AB, netinfo ss Handelsbolag, Sarinas shop Handelsbolag och Volek Media Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Huddinge.