Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

MPOG Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-9420

Telefon

-

Adress

Brommagatan 20
254 38 Helsingborg

Antal ansvariga

2 st

Vad är MPOG Handelsbolag?

MPOG Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Internethandel med kläder och presentartiklar för vuxna. MPOG Handelsbolag registrerades 2008-08-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om MPOG Handelsbolag

Brommagatan 20

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för MPOG Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i MPOG Handelsbolag består av

Bolagsman

Viktor Byhr (39)

Sebastian Lilliecreutz (37)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för MPOG Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om MPOG Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-9420
Firmanamn MPOG Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-05-15
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Brommagatan 20
Postadress 254 38 Helsingborg
Säte Helsingborg, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-20
Firmanamn registrerat 2008-08-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Internethandel med kläder och presentartiklar för vuxna.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om MPOG Handelsbolag

MPOG Handelsbolag registrerades 2008-08-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i MPOG Handelsbolag är Karl Viktor Byhr och David Sebastian Lilliecreutz.

MPOG Handelsbolag har organisationsnummer 969736-9420. MPOG Handelsbolag har säte i Helsingborg. Det går bra att ta kontakt med MPOG Handelsbolag på adress Brommagatan 20, 254 38 Helsingborg.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Gabriela AB, Stelie AB och Bostadsrättsföreningen Tågakvarteret.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Helsingborg.