Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Pinkbär Kommanditbolag

Organisationsnummer

969736-9396

Telefon

031-21 90 80

Adress

Djupedalsgatan 6
413 07 Göteborg

Antal ansvariga

2 st

Vad är Pinkbär Kommanditbolag?

Pinkbär Kommanditbolag är ett kommanditbolag som ska bedriva caféverksamhet med försäljning av glass, färskpressad juice, kaffe, bakverk och torkad frukt. Tillverkning av glass. Läs mer om Pinkbär Kommanditbolag

Djupedalsgatan 6

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Laaya Jaf Shateri 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Pinkbär Kommanditbolag består av

Komplementär

Laaya Jaf Shateri (55)

Kommanditdelägare

Jaf Shateri, Fatemeh

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Pinkbär Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Pinkbär Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-9396
Firmanamn Pinkbär Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2019-09-13
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Djupedalsgatan 6
Postadress 413 07 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-20
Firmanamn registrerat 2011-02-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska bedriva caféverksamhet med försäljning av glass, färskpressad juice, kaffe, bakverk och torkad frukt. Tillverkning av glass.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Pinkbär Kommanditbolag

Pinkbär Kommanditbolag registrerades 2008-08-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Pinkbär Kommanditbolag är och komplementär är Laaya Jaf Shateri.

Pinkbär Kommanditbolag har organisationsnummer 969736-9396. Pinkbär Kommanditbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Pinkbär Kommanditbolag på telefonnummer 031-21 90 80.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Notflod AB, Slagerup Jakt & Viltvård AB, Sarah Alberius Förvaltning AB, Rörelsefrihet AB, Bostadsrättsföreningen Linnédalen, Dansbyrån i Göteborg Ek. för. och Josvic Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.