Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Fröken Frykens Nytt & Antikt Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-9305

Telefon

-

Adress

c/o Ingela Nilsson
Rud Ängen 306
663 92 Hammarö

Antal ansvariga

2 st

Vad är Fröken Frykens Nytt & Antikt Handelsbolag?

Fröken Frykens Nytt & Antikt Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Via internet driva en butik som säljer te, kaffe, godis, skorpor, antikt och inredningsdetaljer, smycken ljus, tvål, linne, accessoarer. Läs mer om Fröken Frykens Nytt & Antikt Handelsbolag

Rud Ängen 306

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Fröken Frykens Nytt & Antikt Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Fröken Frykens Nytt & Antikt Handelsbolag består av

Bolagsman

Anna Ström (40)

Ingela Nilsson (37)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Fröken Frykens Nytt & Antikt Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Fröken Frykens Nytt & Antikt Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-9305
Firmanamn Fröken Frykens Nytt & Antikt Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-11-11
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Rud Ängen 306
Postadress 663 92 Hammarö
Säte Hammarö, Värmlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-20
Firmanamn registrerat 2014-06-05
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47999 - Övrig detaljhandel ej i butik
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Via internet driva en butik som säljer te, kaffe, godis, skorpor, antikt och inredningsdetaljer, smycken ljus, tvål, linne, accessoarer.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Fröken Frykens Nytt & Antikt Handelsbolag

Fröken Frykens Nytt & Antikt Handelsbolag registrerades 2008-08-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Fröken Frykens Nytt & Antikt Handelsbolag är Anna Carolina Ström och Ingela Elisabeth Signe Nilsson.

Fröken Frykens Nytt & Antikt Handelsbolag har organisationsnummer 969736-9305. Fröken Frykens Nytt & Antikt Handelsbolag har säte i Hammarö. Det går bra att ta kontakt med Fröken Frykens Nytt & Antikt Handelsbolag på adress Rud Ängen 306, 663 92 Hammarö.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Hammarö.

Registrerat på adressen

Rud Ängen 306
663 92 Hammarö
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: