Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Stereo Event Sweden Kommanditbolag

Organisationsnummer

969736-8687

Telefon

-

Adress

Fredsgatan 23
172 33 Sundbyberg

Antal ansvariga

3 st

Vad är Stereo Event Sweden Kommanditbolag?

Stereo Event Sweden Kommanditbolag är ett kommanditbolag som skall för sin verksamhet bedriva konsultations-, försäljnings-, uthyrnings-, service-, design-, och produktionsverksamhet inom event, nöje, underhållning, musik, kommunikation, promotion, pr och media. Därutöver skall bolaget bedriva projekt-, produktions- och processledning, samt därmed förenlig verksamhet. Tillika äger bolaget rätt att för dotterbolag och närbesläktade företag ingå borgensåtagande, så och till dessa lämna lån. Läs mer om Stereo Event Sweden Kommanditbolag

Fredsgatan 23

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Joseph Persson 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Prokurist

Inger Persson (75)

Styrelsen i Stereo Event Sweden Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Inger Persson (75)

Marcus Hammarstrand (45)

Komplementär

Joseph Persson (37)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Stereo Event Sweden Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Stereo Event Sweden Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-8687
Firmanamn Stereo Event Sweden Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2020-01-13
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Fredsgatan 23
Postadress 172 33 Sundbyberg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-19
Firmanamn registrerat 2008-08-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
74900 - Övrig verksamhet inom juridik, ekonomi, vetenskap och teknik
90010 - Artistisk verksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall för sin verksamhet bedriva konsultations-, försäljnings-, uthyrnings-, service-, design-, och produktionsverksamhet inom event, nöje, underhållning, musik, kommunikation, promotion, pr och media. Därutöver skall bolaget bedriva projekt-, produktions- och processledning, samt därmed förenlig verksamhet. Tillika äger bolaget rätt att för dotterbolag och närbesläktade företag ingå borgensåtagande, så och till dessa lämna lån.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Stereo Event Sweden Kommanditbolag

Stereo Event Sweden Kommanditbolag registrerades 2008-08-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Stereo Event Sweden Kommanditbolag är Inger Christina Persson och komplementär är Joseph Anders Petrus Persson.

Stereo Event Sweden Kommanditbolag har organisationsnummer 969736-8687. Stereo Event Sweden Kommanditbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Stereo Event Sweden Kommanditbolag på adress Fredsgatan 23, 172 33 Sundbyberg.

På samma adress finns även följande företag registrerade, SPM Kakelservice AB, TARANTELLA FOOD & BEVERAGE AB och Bostadsrättsföreningen DALEN 3.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Sundbyberg.