Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Vision Arkitektur & Interiör i Skåne Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-8620

Adress

Munkastensvägen 2
263 76 Nyhamnsläge

Antal ansvariga

2 st

Vad är Vision Arkitektur & Interiör i Skåne Handelsbolag?

Vision Arkitektur & Interiör i Skåne Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Arkitektur, inredningsarkitektur samt försäljning av inredningsmaterial och föremål. Läs mer om Vision Arkitektur & Interiör i Skåne Handelsbolag

Munkastensvägen 2

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Vision Arkitektur & Interiör i Skåne Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Vision Arkitektur & Interiör i Skåne Handelsbolag består av

Bolagsman

Hans Åke Persson (58)

Charlotte Åkesson Persson (55)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Vision Arkitektur & Interiör i Skåne Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Vision Arkitektur & Interiör i Skåne Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-8620
Firmanamn Vision Arkitektur & Interiör i Skåne Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-06-30
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Munkastensvägen 2
Postadress 263 76 Nyhamnsläge
Säte Höganäs, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-18
Firmanamn registrerat 2011-11-22
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Arkitektur, inredningsarkitektur samt försäljning av inredningsmaterial och föremål.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Vision Arkitektur & Interiör i Skåne Handelsbolag

Vision Arkitektur & Interiör i Skåne Handelsbolag registrerades 2008-08-18 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Vision Arkitektur & Interiör i Skåne Handelsbolag är Hans Åke Krister Persson och Charlotte Maria Åkesson Persson.

Vision Arkitektur & Interiör i Skåne Handelsbolag har organisationsnummer 969736-8620. Vision Arkitektur & Interiör i Skåne Handelsbolag har säte i Höganäs. Det går bra att ta kontakt med Vision Arkitektur & Interiör i Skåne Handelsbolag på telefonnummer 0431-45 04 04.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Stäringe Lantliv AB, Hedman Ericsson Patent AB, Gnostic Motor Corporation AB, Aktiebolaget Gnostic och Ericsson, Joachim.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Höganäs.