Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Imago Ballonger Invest Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-8505

Telefon

073-840 75 43

Adress

c/o Ann-Sofie Mc Million
Nordhemsgatan 43A
413 06 Göteborg

Antal ansvariga

3 st

Vad är Imago Ballonger Invest Handelsbolag?

Imago Ballonger Invest Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Försäljning online av ballongbuketter genom webbutik. Ballongdekorationer till gallerior, event, bröllop, kalas såsom ballongpelare, bordsdekorationer, utsmyckningar och ballongsläpp. Marknadsföring genom tryckta loggor på ballonger. Import och återförsäljning av folie- och latexballonger både med annans och egen design. Läs mer om Imago Ballonger Invest Handelsbolag

Nordhemsgatan 43A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Imago Ballonger Invest Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Imago Ballonger Invest Handelsbolag består av

Bolagsman

Ariel McMillion (46)

Ann-Sofie McMillion (39)

Michael Holter Stöen (35)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Imago Ballonger Invest Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Imago Ballonger Invest Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-8505
Firmanamn Imago Ballonger Invest Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-05-01
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nordhemsgatan 43A
Postadress 413 06 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-18
Firmanamn registrerat 2012-01-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning online av ballongbuketter genom webbutik. Ballongdekorationer till gallerior, event, bröllop, kalas såsom ballongpelare, bordsdekorationer, utsmyckningar och ballongsläpp. Marknadsföring genom tryckta loggor på ballonger. Import och återförsäljning av folie- och latexballonger både med annans och egen design.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Imago Ballonger Invest Handelsbolag

Imago Ballonger Invest Handelsbolag registrerades 2008-08-18 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Imago Ballonger Invest Handelsbolag har organisationsnummer 969736-8505. Imago Ballonger Invest Handelsbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Imago Ballonger Invest Handelsbolag på telefonnummer 073-840 75 43.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.

Registrerat på adressen

Nordhemsgatan 43A
413 06 Göteborg
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress