Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

ZOZO Games Kommanditbolag

Organisationsnummer

969736-8117

Telefon

073-985 40 81

Adress

Dingegatan 10
426 76 Västra Frölunda

Antal ansvariga

2 st

Vad är ZOZO Games Kommanditbolag?

ZOZO Games Kommanditbolag är ett kommanditbolag som ska bedriva konsultverksamhet inom organisation och marknadsföring samt därmed förenlig verksamhet. skall bedriva utveckling och försäljning av datorspel samt konsultverksamhet inom organisation och marknadsföring samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om ZOZO Games Kommanditbolag

Dingegatan 10

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Marcus Fransson 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i ZOZO Games Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Marcus Fransson (45)

Komplementär

Marcus KE Fransson AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för ZOZO Games Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om ZOZO Games Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-8117
Firmanamn ZOZO Games Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2019-06-12
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Dingegatan 10
Postadress 426 76 Västra Frölunda
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-14
Firmanamn registrerat 2009-06-02
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom organisation och marknadsföring samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av datorspel samt konsultverksamhet inom organisation och marknadsföring samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om ZOZO Games Kommanditbolag

ZOZO Games Kommanditbolag registrerades 2008-08-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i ZOZO Games Kommanditbolag är Marcus Karl Ernst Fransson och komplementär är Marcus KE Fransson AB.

ZOZO Games Kommanditbolag har organisationsnummer 969736-8117. ZOZO Games Kommanditbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med ZOZO Games Kommanditbolag på telefonnummer 073-985 40 81.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Tide AB, Marcus KE Fransson AB, Popper Pay AB och Gausta View AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.

Registrerat på adressen

Dingegatan 10
426 76 Västra Frölunda
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: