Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Almost Out of Gas Sverige Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-7994

Telefon

-

Adress

c/o Benulic
Vintervägen 25
169 54 Solna

Antal ansvariga

1 st

Vad är Almost Out of Gas Sverige Handelsbolag?

Almost Out of Gas Sverige Handelsbolag är ett handelsbolag som skall bedriva event- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Almost Out of Gas Sverige Handelsbolag registrerades 2013-03-27 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Almost Out of Gas Sverige Handelsbolag

Vintervägen 25

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Almost Out of Gas Sverige Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Almost Out of Gas Sverige Handelsbolag består av

Bolagsman

Conny Charlie Ekström (53)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Almost Out of Gas Sverige Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Almost Out of Gas Sverige Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-7994
Firmanamn Almost Out of Gas Sverige Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-08-07
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Vintervägen 25
Postadress 169 54 Solna
Säte Solna, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2013-03-27
Firmanamn registrerat 2013-03-27
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva event- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - bolagsmannen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Almost Out of Gas Sverige Handelsbolag

Almost Out of Gas Sverige Handelsbolag registrerades 2013-03-27 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsman i Almost Out of Gas Sverige Handelsbolag är Conny Charlie Ekström.

Almost Out of Gas Sverige Handelsbolag har organisationsnummer 969736-7994. Almost Out of Gas Sverige Handelsbolag har säte i Solna. Det går bra att ta kontakt med Almost Out of Gas Sverige Handelsbolag på adress Vintervägen 25, 169 54 Solna.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Room for Improvement AB, Serendipia AB, SvenHal Invest AB, Bostadsrättsföreningen Lönnen 10 och STOCKHOLMS BANDYFÖRENING.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Solna.