Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

H.E.L.P by smine kommanditbolag

Organisationsnummer

969736-7556

Telefon

08-777 77 99

Adress

Svartskogsvägen 8 B
136 59 Vendelsö

Antal ansvariga

2 st

Vad är H.E.L.P by smine kommanditbolag?

H.E.L.P by smine kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Bygg och anläggning samt därmed förenlig verksamhet. Bud- och transporttjänster. Ekonomi- och kundtjänstuppdrag. Konsultation inom bygg och anläggning. Flytt och städ. Resor, konferenser, bokningar samt events. Läs mer om H.E.L.P by smine kommanditbolag

Svartskogsvägen 8 B

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för H.E.L.P by smine kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i H.E.L.P by smine kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Mikael Rågmo (47)

Komplementär

Jeasmine Rex Rågmo (53)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för H.E.L.P by smine kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om H.E.L.P by smine kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-7556
Firmanamn H.E.L.P by smine kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2021-04-28
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Svartskogsvägen 8 B
Postadress 136 59 Vendelsö
Säte Haninge, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-14
Firmanamn registrerat 2016-11-17
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
41200 - Byggande av bostadshus och andra byggnader
43341 - Måleriarbeten
43999 - Diverse övrig specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet
49410 - Vägtransport, godstrafik
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bygg och anläggning samt därmed förenlig verksamhet. Bud- och transporttjänster. Ekonomi- och kundtjänstuppdrag. Konsultation inom bygg och anläggning. Flytt och städ. Resor, konferenser, bokningar samt events.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om H.E.L.P by smine kommanditbolag

H.E.L.P by smine kommanditbolag registrerades 2008-08-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i H.E.L.P by smine kommanditbolag är Erik Mikael Patrik Rågmo och komplementär är Jeasmine Rosina Rex Rågmo.

H.E.L.P by smine kommanditbolag har organisationsnummer 969736-7556. H.E.L.P by smine kommanditbolag har säte i Haninge. Det går bra att ta kontakt med H.E.L.P by smine kommanditbolag på telefonnummer 08-777 77 99.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Haninge.

Registrerat på adressen

Svartskogsvägen 8 B
136 59 Vendelsö
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: