Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Badge Nordic Kommanditbolag

Organisationsnummer

969736-7531

Telefon

-

Adress

PL 2174
289 73 Immeln

Antal ansvariga

2 st

Vad är Badge Nordic Kommanditbolag?

Badge Nordic Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Konsultverksamhet inom miljö- och it-området. Badge Nordic Kommanditbolag registrerades 2008-08-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Badge Nordic Kommanditbolag

PL 2174

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Badge Nordic Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Badge Nordic Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Edvard Bjurfjäll (82)

Komplementär

Britt Bjurfjäll (77)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Badge Nordic Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Badge Nordic Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-7531
Firmanamn Badge Nordic Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2019-07-05
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress PL 2174
Postadress 289 73 Immeln
Säte Östra Göinge, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-14
Firmanamn registrerat 2008-08-14
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultverksamhet inom miljö- och it-området.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Badge Nordic Kommanditbolag

Badge Nordic Kommanditbolag registrerades 2008-08-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Badge Nordic Kommanditbolag är Carl Edvard Gustaf Bjurfjäll och komplementär är Britt Ulla Christine Bjurfjäll.

Badge Nordic Kommanditbolag har organisationsnummer 969736-7531. Badge Nordic Kommanditbolag har säte i Östra Göinge. Det går bra att ta kontakt med Badge Nordic Kommanditbolag på adress PL 2174, 289 73 Immeln.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

PL 2174
289 73 Immeln
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress