Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Fotogenic 1984 Kommanditbolag

Organisationsnummer

969736-7499

Telefon

070-274 20 06

Adress

Box 2007
331 02 Värnamo

Antal ansvariga

2 st

Vad är Fotogenic 1984 Kommanditbolag?

Fotogenic 1984 Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Fotoverksamhet. Fotogenic 1984 Kommanditbolag registrerades 2008-08-13 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Fotogenic 1984 Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Fotogenic 1984 Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Fotogenic 1984 Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Hanna Brandö (37)

Komplementär

Livlinan Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Fotogenic 1984 Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Fotogenic 1984 Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-7499
Firmanamn Fotogenic 1984 Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2017-02-28
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 2007
Postadress 331 02 Värnamo
Säte Värnamo, Jönköpings län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-13
Firmanamn registrerat 2008-08-13
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Fotoverksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Fotogenic 1984 Kommanditbolag

Fotogenic 1984 Kommanditbolag registrerades 2008-08-13 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Fotogenic 1984 Kommanditbolag är Hanna Maria Brandö och komplementär är Livlinan Aktiebolag.

Fotogenic 1984 Kommanditbolag har organisationsnummer 969736-7499. Fotogenic 1984 Kommanditbolag har säte i Värnamo. Det går bra att ta kontakt med Fotogenic 1984 Kommanditbolag på telefonnummer 070-274 20 06.

På samma adress finns även följande företag registrerade, LTB Sweden AB, Jansson Framåt AB, KLÖS i Bredaryd AB och Klös fastighet i Bredaryd AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Värnamo.

Registrerat på adressen