Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

CQ Products Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-7135

Telefon

070-940 23 35

Adress

Delsjövägen 47
412 70 Göteborg

Antal ansvariga

3 st

Vad är CQ Products Handelsbolag?

CQ Products Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Handel med marina produkter. CQ Products Handelsbolag registrerades 2008-08-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om CQ Products Handelsbolag

Delsjövägen 47

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Håkan Sandberg 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i CQ Products Handelsbolag består av

Bolagsman

Lars Danielsson (75)

Karl-Gunnar Björn Persson (71)

Håkan Sandberg (70)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för CQ Products Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om CQ Products Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-7135
Firmanamn CQ Products Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-12-25
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Delsjövägen 47
Postadress 412 70 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-12
Firmanamn registrerat 2008-08-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med marina produkter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om CQ Products Handelsbolag

CQ Products Handelsbolag registrerades 2008-08-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

CQ Products Handelsbolag har organisationsnummer 969736-7135. CQ Products Handelsbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med CQ Products Handelsbolag på telefonnummer 070-940 23 35.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Nya Galleri 69 Aktiebolag, T-shirtlagret i Göteborg AB och Örgrytan Catering Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.

Registrerat på adressen