Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Positiv bygg och service i Skåne Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-7093

Telefon

070-422 37 82

Adress

c/o Peter Cederquist
Rektorsgränd 3
269 33 Båstad

Antal ansvariga

0 st

Vad är Positiv bygg och service i Skåne Handelsbolag?

Positiv bygg och service i Skåne Handelsbolag är ett handelsbolag som ska bedriva byggföretag samt även erbjuda servicetjänster till hushåll såsom inre och yttre underhåll av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Positiv bygg och service i Skåne Handelsbolag

Rektorsgränd 3

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Positiv bygg och service i Skåne Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Det finns inga insamlade uppgifter för detta bolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Positiv bygg och service i Skåne Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Positiv bygg och service i Skåne Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-7093
Firmanamn Positiv bygg och service i Skåne Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-08-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Rektorsgränd 3
Postadress 269 33 Båstad
Säte Båstad, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-12
Firmanamn registrerat 2008-09-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska bedriva byggföretag samt även erbjuda servicetjänster till hushåll såsom inre och yttre underhåll av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • - Uppgift om firmateckning saknas

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Positiv bygg och service i Skåne Handelsbolag

Positiv bygg och service i Skåne Handelsbolag registrerades 2008-08-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Positiv bygg och service i Skåne Handelsbolag har organisationsnummer 969736-7093. Positiv bygg och service i Skåne Handelsbolag har säte i Båstad. Det går bra att ta kontakt med Positiv bygg och service i Skåne Handelsbolag på telefonnummer 070-422 37 82.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Båstad.

Registrerat på adressen

Rektorsgränd 3
269 33 Båstad

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Positiv bygg och service i Skåne Handelsbolag Ej aktiv
Ej aktiv
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress