Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Säljkonsulterna Stockholm Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-7028

Telefon

-

Adress

Norrtäljevägen 426
761 74 Norrtälje

Antal ansvariga

0 st

Vad är Säljkonsulterna Stockholm Handelsbolag?

Säljkonsulterna Stockholm Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsultverksamhet inom försäljning och säljutveckling på uppdrag av andra företag. Läs mer om Säljkonsulterna Stockholm Handelsbolag

Norrtäljevägen 426

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Säljkonsulterna Stockholm Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Det finns inga insamlade uppgifter för detta bolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Säljkonsulterna Stockholm Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Säljkonsulterna Stockholm Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-7028
Firmanamn Säljkonsulterna Stockholm Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2021-08-11
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Norrtäljevägen 426
Postadress 761 74 Norrtälje
Säte Norrtälje, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-12
Firmanamn registrerat 2008-08-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
70220 - Konsultverksamhet avseende företags organisation
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultverksamhet inom försäljning och säljutveckling på uppdrag av andra företag.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • - Uppgift om firmateckning saknas
  • - Bolagsmän saknas.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Säljkonsulterna Stockholm Handelsbolag

Säljkonsulterna Stockholm Handelsbolag registrerades 2008-08-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Säljkonsulterna Stockholm Handelsbolag har organisationsnummer 969736-7028. Säljkonsulterna Stockholm Handelsbolag har säte i Norrtälje. Det går bra att ta kontakt med Säljkonsulterna Stockholm Handelsbolag på adress Norrtäljevägen 426, 761 74 Norrtälje.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Previda AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Norrtälje.

Registrerat på adressen

Norrtäljevägen 426
761 74 Norrtälje
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: