Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

HYRBOLAGET SUNDBYBERG Kommanditbolag

Organisationsnummer

969736-6244

Telefon

08-410 24 09

Adress

Box 7115
174 07 Sundbyberg

Antal ansvariga

1 st

Vad är HYRBOLAGET SUNDBYBERG Kommanditbolag?

HYRBOLAGET SUNDBYBERG Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Serviceföretag. Administrera, hyra ut och förvalta annans egendom. Läs mer om HYRBOLAGET SUNDBYBERG Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för HYRBOLAGET SUNDBYBERG Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i HYRBOLAGET SUNDBYBERG Kommanditbolag består av

Komplementär

HBB BYGG OSLO DA 993106577

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HYRBOLAGET SUNDBYBERG Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om HYRBOLAGET SUNDBYBERG Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-6244
Firmanamn HYRBOLAGET SUNDBYBERG Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-08-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 7115
Postadress 174 07 Sundbyberg
Säte Sundbyberg, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-06
Firmanamn registrerat 2008-08-06
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Serviceföretag. Administrera, hyra ut och förvalta annans egendom.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HYRBOLAGET SUNDBYBERG Kommanditbolag

HYRBOLAGET SUNDBYBERG Kommanditbolag registrerades 2008-08-06 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Komplementär i HYRBOLAGET SUNDBYBERG Kommanditbolag är HBB BYGG OSLO DA 993106577 .

HYRBOLAGET SUNDBYBERG Kommanditbolag har organisationsnummer 969736-6244. HYRBOLAGET SUNDBYBERG Kommanditbolag har säte i Sundbyberg. Det går bra att ta kontakt med HYRBOLAGET SUNDBYBERG Kommanditbolag på telefonnummer 08-410 24 09.

På samma adress finns även följande företag registrerade, GRÖNA HÄLSOCENTER, INTERNATIONALL UTVECKLING SVERIGE TILL HELA VÄRLDEN, IUSTV, HBB Byggservice Kommanditbolag och HBB BYGG ÅKERSBERGA Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Sundbyberg.

Registrerat på adressen

Box 7115
174 07 Sundbyberg
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress