Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Södertälje Kiropraktorklinik Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-6228

Telefon

-

Adress

Täppgatan 16
151 33 Södertälje

Antal ansvariga

3 st

Vad är Södertälje Kiropraktorklinik Handelsbolag?

Södertälje Kiropraktorklinik Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Vård- och kiropraktik. Södertälje Kiropraktorklinik Handelsbolag registrerades 2008-08-06 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Södertälje Kiropraktorklinik Handelsbolag

Täppgatan 16

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Södertälje Kiropraktorklinik Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Södertälje Kiropraktorklinik Handelsbolag består av

Bolagsman

Jakob Petersen Klingberg (53)

Nicholas Thalén (46)

Andreas Eklund (46)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Södertälje Kiropraktorklinik Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Södertälje Kiropraktorklinik Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-6228
Firmanamn Södertälje Kiropraktorklinik Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2018-12-10
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Täppgatan 16
Postadress 151 33 Södertälje
Säte Södertälje, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-06
Firmanamn registrerat 2008-08-06
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Vård- och kiropraktik.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Södertälje Kiropraktorklinik Handelsbolag

Södertälje Kiropraktorklinik Handelsbolag registrerades 2008-08-06 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Södertälje Kiropraktorklinik Handelsbolag har organisationsnummer 969736-6228. Södertälje Kiropraktorklinik Handelsbolag har säte i Södertälje. Det går bra att ta kontakt med Södertälje Kiropraktorklinik Handelsbolag på adress Täppgatan 16, 151 33 Södertälje.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Norkol Fastighets AB och Gabriel Psykiatrimottagning AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Södertälje.