Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Angel Lady Kommanditbolag

Organisationsnummer

969736-5998

Telefon

-

Adress

Norr Mälarstrand 14
112 20 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Angel Lady Kommanditbolag?

Angel Lady Kommanditbolag är ett kommanditbolag som skall bedriva avel, uppfödning och tävling med hästar. Angel Lady Kommanditbolag registrerades 2008-08-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Angel Lady Kommanditbolag

Norr Mälarstrand 14

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Angel Lady Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Angel Lady Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Scandinavian Education Börje Nilsson Aktiebolag

Komplementär

Scandinavian Support B. Nilsson Aktiebolag

Revisor för bolaget

Revisor

Kenneth Olausson (69)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Angel Lady Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Angel Lady Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-5998
Firmanamn Angel Lady Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2021-01-18
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Norr Mälarstrand 14
Postadress 112 20 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-01
Firmanamn registrerat 2008-08-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
01430 - Uppfödning av hästar och andra hästdjur
93191 - Tävling med hästar
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva avel, uppfödning och tävling med hästar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Angel Lady Kommanditbolag

Angel Lady Kommanditbolag registrerades 2008-08-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Angel Lady Kommanditbolag är Scandinavian Education Börje Nilsson Aktiebolag och komplementär är Scandinavian Support B. Nilsson Aktiebolag. Revisor för bolaget är Sten Gunnar Kenneth Olausson.

Angel Lady Kommanditbolag har organisationsnummer 969736-5998. Angel Lady Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Angel Lady Kommanditbolag på adress Norr Mälarstrand 14, 112 20 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, NILSSON, BÖRJE, Scandinavian Education Börje Nilsson Aktiebolag och Scandinavian Support B. Nilsson Aktiebolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Norr Mälarstrand 14
112 20 Stockholm
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: