Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

KHALIL ZARGARI KONSULT Kommanditbolag

Organisationsnummer

969736-5089

Telefon

070-727 31 51

Adress

Morsstigen 5
141 71 Segeltorp

Antal ansvariga

2 st

Vad är KHALIL ZARGARI KONSULT Kommanditbolag?

KHALIL ZARGARI KONSULT Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Teknisk konsultverksamhet inom bil och verkstadsindustri, företagsförvaltning samt export och import inom heminredning och presentartiklar. Läs mer om KHALIL ZARGARI KONSULT Kommanditbolag

Morsstigen 5

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för KHALIL ZARGARI KONSULT Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i KHALIL ZARGARI KONSULT Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Roya Daneshfar (54)

Komplementär

Khalil Zargari Marandi (60)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för KHALIL ZARGARI KONSULT Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om KHALIL ZARGARI KONSULT Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-5089
Firmanamn KHALIL ZARGARI KONSULT Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Morsstigen 5
Postadress 141 71 Segeltorp
Säte Huddinge, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-07-24
Firmanamn registrerat 2008-07-24
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Teknisk konsultverksamhet inom bil och verkstadsindustri, företagsförvaltning samt export och import inom heminredning och presentartiklar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om KHALIL ZARGARI KONSULT Kommanditbolag

KHALIL ZARGARI KONSULT Kommanditbolag registrerades 2008-07-24 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i KHALIL ZARGARI KONSULT Kommanditbolag är Roya Daneshfar och komplementär är Khalil Zargari Marandi.

KHALIL ZARGARI KONSULT Kommanditbolag har organisationsnummer 969736-5089. KHALIL ZARGARI KONSULT Kommanditbolag har säte i Huddinge. Det går bra att ta kontakt med KHALIL ZARGARI KONSULT Kommanditbolag på telefonnummer 070-727 31 51.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Nackors AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Huddinge.

Registrerat på adressen

Morsstigen 5
141 71 Segeltorp
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: