Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

ELS service Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-3860

Telefon

070-363 51 00

Adress

Lingvägen 194
790 25 Linghed

Antal ansvariga

2 st

Vad är ELS service Handelsbolag?

ELS service Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Reparationer av skogsmaskiner och övriga arbetsfordon. Uthyrning av servicebil samt maskiner och inventarier såsom svetsar och andra verktyg. Försäljning av reparationsmaterial. Läs mer om ELS service Handelsbolag

Lingvägen 194

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för ELS service Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i ELS service Handelsbolag består av

Bolagsman

Stefan Lindström (62)

Emil Lindström (35)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för ELS service Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om ELS service Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-3860
Firmanamn ELS service Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-10-07
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Lingvägen 194
Postadress 790 25 Linghed
Säte Falun, Dalarnas län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-07-14
Firmanamn registrerat 2012-11-07
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Reparationer av skogsmaskiner och övriga arbetsfordon. Uthyrning av servicebil samt maskiner och inventarier såsom svetsar och andra verktyg. Försäljning av reparationsmaterial.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om ELS service Handelsbolag

ELS service Handelsbolag registrerades 2008-07-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i ELS service Handelsbolag är Erik Stefan Lindström och Erik Emil Lindström.

ELS service Handelsbolag har organisationsnummer 969736-3860. ELS service Handelsbolag har säte i Falun. Det går bra att ta kontakt med ELS service Handelsbolag på telefonnummer 070-363 51 00.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Dala Fältservice AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Falun.

Registrerat på adressen

Lingvägen 194
790 25 Linghed
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: