Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kommanditbolag Bryggan-Kämpesvik

Organisationsnummer

969736-3795

Telefon

031-89 04 51

Adress

c/o Psab E.A.
E A Rosengrens gata 5
421 31 Västra Frölunda

Antal ansvariga

4 st

Vad är Kommanditbolag Bryggan-Kämpesvik?

Kommanditbolag Bryggan-Kämpesvik är ett kommanditbolag vars verksamhet är Uthyrning av båtplatser jämte därmed förenlig verksamhet. Kommanditbolag Bryggan-Kämpesvik registrerades 2008-07-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Kommanditbolag Bryggan-Kämpesvik

E A Rosengrens gata 5

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Kommanditbolag Bryggan-Kämpesvik.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kommanditbolag Bryggan-Kämpesvik består av

Kommanditdelägare

Lilja, Ulf Per Oskar

Norderud, Bernt Paul

Komplementär

Protective System Svenska Aktiebolag

Grinnared Invest AS 982 747 023

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kommanditbolag Bryggan-Kämpesvik. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kommanditbolag Bryggan-Kämpesvik

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-3795
Firmanamn Kommanditbolag Bryggan-Kämpesvik
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2016-12-15
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress E A Rosengrens gata 5
Postadress 421 31 Västra Frölunda
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-07-11
Firmanamn registrerat 2008-07-11
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Uthyrning av båtplatser jämte därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - komplementärerna

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kommanditbolag Bryggan-Kämpesvik

Kommanditbolag Bryggan-Kämpesvik registrerades 2008-07-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Kommanditbolag Bryggan-Kämpesvik är och komplementär är Protective System Svenska Aktiebolag.

Kommanditbolag Bryggan-Kämpesvik har organisationsnummer 969736-3795. Kommanditbolag Bryggan-Kämpesvik har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Kommanditbolag Bryggan-Kämpesvik på telefonnummer 031-89 04 51.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Protective System Svenska Aktiebolag, Protective System Svenska Productions Aktiebolag, Rejol Invest AB, Ulf Lilja Holding AB, KOMMANDITBOLAGET GÖTEBORG ASPERÖ 1:224 och HANDELSBOLAGET HÖGSBO 6:6.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.