Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

MED Pizza & Pasta Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-3597

Telefon

073-370 05 00

Adress

Lilla Nygatan 11
211 38 Malmö

Antal ansvariga

1 st

Vad är MED Pizza & Pasta Handelsbolag?

MED Pizza & Pasta Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Servering och avhämtning av pizza, pastarätter och annan snabbmat. Läs mer om MED Pizza & Pasta Handelsbolag

Lilla Nygatan 11

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för MED Pizza & Pasta Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i MED Pizza & Pasta Handelsbolag består av

Bolagsman

Sabah Albadri (46)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för MED Pizza & Pasta Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om MED Pizza & Pasta Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-3597
Firmanamn MED Pizza & Pasta Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-12-06
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Lilla Nygatan 11
Postadress 211 38 Malmö
Säte Malmö, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-07-10
Firmanamn registrerat 2008-07-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Servering och avhämtning av pizza, pastarätter och annan snabbmat.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - bolagsmannen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om MED Pizza & Pasta Handelsbolag

MED Pizza & Pasta Handelsbolag registrerades 2008-07-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsman i MED Pizza & Pasta Handelsbolag är Sabah Albadri.

MED Pizza & Pasta Handelsbolag har organisationsnummer 969736-3597. MED Pizza & Pasta Handelsbolag har säte i Malmö. Det går bra att ta kontakt med MED Pizza & Pasta Handelsbolag på telefonnummer 073-370 05 00.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Intern Medicinsk Kardiologisk Klinik ApS Danmark Filial, MOLINMEDICAL ApS Danmark filial, HKE Medical ApS Danmark Filial, 2B Holding AB, Standby Workteam AB, Oxell & Co Hjärtspecialisten i Malmö AB, Catharina Plesner AB och Sweden Natural Assets AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Malmö.