Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

PCG Datorbutik Värmland Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-3589

Telefon

054-771 15 00

Adress

c/o Joakim Forslund
Ulvsbygatan 19A
654 64 Karlstad

Antal ansvariga

2 st

Vad är PCG Datorbutik Värmland Handelsbolag?

PCG Datorbutik Värmland Handelsbolag är ett handelsbolag som s verksamhet är att bedriva montering, tillverkning, försäljning och service av elektronikutrustning samt handelsverksamhet med dylik utrustning. Vidare skall bolaget erbjuda rådgivning, utveckling och försäljning av hemsidelösningar, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om PCG Datorbutik Värmland Handelsbolag

Ulvsbygatan 19A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för PCG Datorbutik Värmland Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i PCG Datorbutik Värmland Handelsbolag består av

Bolagsman

Joakim Forslund (34)

Rikard Bjerkenius (34)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för PCG Datorbutik Värmland Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om PCG Datorbutik Värmland Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-3589
Firmanamn PCG Datorbutik Värmland Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-04-05
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ulvsbygatan 19A
Postadress 654 64 Karlstad
Säte Karlstad, Värmlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-07-10
Firmanamn registrerat 2008-07-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolagets verksamhet är att bedriva montering, tillverkning, försäljning och service av elektronikutrustning samt handelsverksamhet med dylik utrustning. Vidare skall bolaget erbjuda rådgivning, utveckling och försäljning av hemsidelösningar, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om PCG Datorbutik Värmland Handelsbolag

PCG Datorbutik Värmland Handelsbolag registrerades 2008-07-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i PCG Datorbutik Värmland Handelsbolag är Bo Joakim Forslund och Hans Rikard Bjerkenius.

PCG Datorbutik Värmland Handelsbolag har organisationsnummer 969736-3589. PCG Datorbutik Värmland Handelsbolag har säte i Karlstad. Det går bra att ta kontakt med PCG Datorbutik Värmland Handelsbolag på telefonnummer 054-771 15 00.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Karlstad.

Registrerat på adressen

Ulvsbygatan 19A
654 64 Karlstad
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress