Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

ORYLO Städ Service Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-2581

Adress

Skebokvarnsvägen 281 lgh 1803
124 53 Bandhagen

Antal ansvariga

2 st

Vad är ORYLO Städ Service Handelsbolag?

ORYLO Städ Service Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Städbransch med lokalvård, professionell golvvård, underhåll av trägolv, professionell stenvård, fönsterputs, hemstädning samt därmed förenlig verksamhet. Trädgårdsskötsel, snöröjning, markunderhåll, byggnadsverksamhet, fastighetsförvaltning. Bolaget skall även bedriva uthyrning av personal. Läs mer om ORYLO Städ Service Handelsbolag

Skebokvarnsvägen 281 lgh 1803

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för ORYLO Städ Service Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i ORYLO Städ Service Handelsbolag består av

Bolagsman

Oriol Gomez Juarez (52)

Loida Marina Cruz de Gomez (52)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för ORYLO Städ Service Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om ORYLO Städ Service Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-2581
Firmanamn ORYLO Städ Service Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2021-07-11
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Skebokvarnsvägen 281 lgh 1803
Postadress 124 53 Bandhagen
Säte Botkyrka, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-07-04
Firmanamn registrerat 2008-07-04
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
81210 - Lokalvård
81300 - Skötsel och underhåll av grönytor
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Städbransch med lokalvård, professionell golvvård, underhåll av trägolv, professionell stenvård, fönsterputs, hemstädning samt därmed förenlig verksamhet. Trädgårdsskötsel, snöröjning, markunderhåll, byggnadsverksamhet, fastighetsförvaltning. Bolaget skall även bedriva uthyrning av personal.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om ORYLO Städ Service Handelsbolag

ORYLO Städ Service Handelsbolag registrerades 2008-07-04 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i ORYLO Städ Service Handelsbolag är José Oriol Gomez Juarez och Loida Marina Cruz de Gomez.

ORYLO Städ Service Handelsbolag har organisationsnummer 969736-2581. ORYLO Städ Service Handelsbolag har säte i Botkyrka. Det går bra att ta kontakt med ORYLO Städ Service Handelsbolag på telefonnummer 08-530 300 20.

På samma adress finns även följande företag registrerat, ORYLO AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Skebokvarnsvägen 281 lgh 1803
124 53 Bandhagen
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress