Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Stockholm Farm nr 12 Kommanditbolag

Organisationsnummer

969736-2375

Telefon

070-749 66 93

Adress

c/o Stockholm Farm Aktiebolag
Box 9035
126 09 Hägersten

Antal ansvariga

2 st

Vad är Stockholm Farm nr 12 Kommanditbolag?

Stockholm Farm nr 12 Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Travsport. Stockholm Farm nr 12 Kommanditbolag registrerades 2008-07-04 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Stockholm Farm nr 12 Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Stockholm Farm nr 12 Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Stockholm Farm nr 12 Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Mikael Rönnlund (68)

Komplementär

Stockholm Farm Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Stockholm Farm nr 12 Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Stockholm Farm nr 12 Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-2375
Firmanamn Stockholm Farm nr 12 Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Konkurs avslutad 2017-11-30
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 9035
Postadress 126 09 Hägersten
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-07-04
Firmanamn registrerat 2013-02-11
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Travsport.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Stockholm Farm nr 12 Kommanditbolag

Stockholm Farm nr 12 Kommanditbolag registrerades 2008-07-04 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Stockholm Farm nr 12 Kommanditbolag är Mikael Gustav Rönnlund och komplementär är Stockholm Farm Aktiebolag.

Stockholm Farm nr 12 Kommanditbolag har organisationsnummer 969736-2375. Stockholm Farm nr 12 Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Stockholm Farm nr 12 Kommanditbolag på telefonnummer 070-749 66 93.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Stockholm Farm Aktiebolag, Stall L. Droite Kommanditbolag, Stockholm Farm nr 4 Kommanditbolag, Stockholm Farm nr 5 Kommanditbolag, Stockholm Farm nr 2 Kommanditbolag, Stockholm Farm nr 3 Kommanditbolag, Stockholm Farm nr 7 Kommanditbolag och Stockholm Farm nr 11 Kommanditbolag med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Box 9035
126 09 Hägersten
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress