Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

D.J. Lackskadecenter Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-2169

Telefon

073-757 00 18

Adress

Ranhammarsvägen 29
168 67 Bromma

Antal ansvariga

2 st

Vad är D.J. Lackskadecenter Handelsbolag?

D.J. Lackskadecenter Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Plåt och lackarbete av alla bilar samt försäljning av billack, färg och tillbehör. Läs mer om D.J. Lackskadecenter Handelsbolag

Ranhammarsvägen 29

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för D.J. Lackskadecenter Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i D.J. Lackskadecenter Handelsbolag består av

Bolagsman

Sahereh Issa (56)

Jalal Walid Galeb (54)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för D.J. Lackskadecenter Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om D.J. Lackskadecenter Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-2169
Firmanamn D.J. Lackskadecenter Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-05-20
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ranhammarsvägen 29
Postadress 168 67 Bromma
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-07-03
Firmanamn registrerat 2009-02-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Plåt och lackarbete av alla bilar samt försäljning av billack, färg och tillbehör.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Walid Galeb, Jalal

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om D.J. Lackskadecenter Handelsbolag

D.J. Lackskadecenter Handelsbolag registrerades 2008-07-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i D.J. Lackskadecenter Handelsbolag är Sahereh Issa och Jalal Walid Galeb.

D.J. Lackskadecenter Handelsbolag har organisationsnummer 969736-2169. D.J. Lackskadecenter Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med D.J. Lackskadecenter Handelsbolag på telefonnummer 073-757 00 18.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Sweep Sverige AB, Ulvsunda Däckcenter AB, Kompakt Bygg Stockholm AB och Lackskadecenter i Stockholm Aktiebolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.