Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Erikssons Ö Entreprenad Kommanditbolag

Organisationsnummer

969736-1591

Telefon

073-600 37 50

Adress

Skallbaravägen 32
184 95 Ljusterö

Antal ansvariga

2 st

Vad är Erikssons Ö Entreprenad Kommanditbolag?

Erikssons Ö Entreprenad Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Entreprenad inom byggnation och markarbeten såsom grunder, planering, avlopp, vägar. Läs mer om Erikssons Ö Entreprenad Kommanditbolag

Skallbaravägen 32

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
David Eriksson 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Erikssons Ö Entreprenad Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Lena Viola Bergström Eriksson (64)

Komplementär

David Eriksson (35)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Erikssons Ö Entreprenad Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Erikssons Ö Entreprenad Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-1591
Firmanamn Erikssons Ö Entreprenad Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Skallbaravägen 32
Postadress 184 95 Ljusterö
Säte Österåker, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-07-01
Firmanamn registrerat 2008-07-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
43320 - Byggnadssnickeriarbeten
43120 - Mark- och grundarbeten
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Entreprenad inom byggnation och markarbeten såsom grunder, planering, avlopp, vägar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Erikssons Ö Entreprenad Kommanditbolag

Erikssons Ö Entreprenad Kommanditbolag registrerades 2008-07-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Erikssons Ö Entreprenad Kommanditbolag är Lena Viola Bergström Eriksson och komplementär är David Arvid Mats Eriksson.

Erikssons Ö Entreprenad Kommanditbolag har organisationsnummer 969736-1591. Erikssons Ö Entreprenad Kommanditbolag har säte i Österåker. Det går bra att ta kontakt med Erikssons Ö Entreprenad Kommanditbolag på telefonnummer 073-600 37 50.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Ljusterö Padel AB, Erikssons Ö Entreprenad AB och Bostadsrättsföreningen Mellansjö.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Österåkers kommun.