Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Agnetha och Torbjörn Rosander Produktion Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-1518

Telefon

-

Adress

Petter Hernquists väg 8
443 34 Lerum

Antal ansvariga

2 st

Vad är Agnetha och Torbjörn Rosander Produktion Handelsbolag?

Agnetha och Torbjörn Rosander Produktion Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Produktion och försäljning av film, bilder, texter samt naturprodukter, såsom salvor och oljor. Idéproduktion, kursverksamhet och utbildning. Läs mer om Agnetha och Torbjörn Rosander Produktion Handelsbolag

Petter Hernquists väg 8

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Agnetha Rosander 100%
Torbjörn Rosander 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Agnetha och Torbjörn Rosander Produktion Handelsbolag består av

Bolagsman

Torbjörn Rosander (72)

Agnetha Rosander (63)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Agnetha och Torbjörn Rosander Produktion Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Agnetha och Torbjörn Rosander Produktion Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-1518
Firmanamn Agnetha och Torbjörn Rosander Produktion Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-12-17
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Petter Hernquists väg 8
Postadress 443 34 Lerum
Säte Lerum, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-07-01
Firmanamn registrerat 2008-07-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
59110 - Produktion av film, video och TV-program
10860 - Tillverkning av homogeniserade livsmedelspreparat inklusive dietmat
85599 - Diverse övrig utbildning
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Produktion och försäljning av film, bilder, texter samt naturprodukter, såsom salvor och oljor. Idéproduktion, kursverksamhet och utbildning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Agnetha och Torbjörn Rosander Produktion Handelsbolag

Agnetha och Torbjörn Rosander Produktion Handelsbolag registrerades 2008-07-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Agnetha och Torbjörn Rosander Produktion Handelsbolag är Torbjörn Christer Eivon Rosander och Agnetha Kristina Rosander.

Agnetha och Torbjörn Rosander Produktion Handelsbolag har organisationsnummer 969736-1518. Agnetha och Torbjörn Rosander Produktion Handelsbolag har säte i Lerum. Det går bra att ta kontakt med Agnetha och Torbjörn Rosander Produktion Handelsbolag på adress Petter Hernquists väg 8, 443 34 Lerum.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Lerum.

Registrerat på adressen

Petter Hernquists väg 8
443 34 Lerum
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: