Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

frejan vård Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-1476

Telefon

-

Adress

Drevkarlsstigen 4
192 53 Sollentuna

Antal ansvariga

2 st

Vad är frejan vård Handelsbolag?

frejan vård Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Vård. frejan vård Handelsbolag registrerades 2008-07-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om frejan vård Handelsbolag

Drevkarlsstigen 4

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för frejan vård Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i frejan vård Handelsbolag består av

Bolagsman

Zuher Keriakes (59)

Ruba Wanli (45)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för frejan vård Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om frejan vård Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-1476
Firmanamn frejan vård Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2018-12-10
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Drevkarlsstigen 4
Postadress 192 53 Sollentuna
Säte Sollentuna, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-07-01
Firmanamn registrerat 2008-07-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Vård.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om frejan vård Handelsbolag

frejan vård Handelsbolag registrerades 2008-07-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i frejan vård Handelsbolag är Zuher Keriakes och Ruba Wanli.

frejan vård Handelsbolag har organisationsnummer 969736-1476. frejan vård Handelsbolag har säte i Sollentuna. Det går bra att ta kontakt med frejan vård Handelsbolag på adress Drevkarlsstigen 4, 192 53 Sollentuna.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Mediaevent W AB, Fresh Happy Mex Kungsholmsgatan AB, Be successful with us BSWUS AB och GLOBAL TO LOCAL.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Sollentuna.