Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

EJO Konsult Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-1401

Telefon

070-233 73 52

Adress

Havsvägen 11
814 91 Furuvik

Antal ansvariga

2 st

Vad är EJO Konsult Handelsbolag?

EJO Konsult Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Husförsäljning, handel med tomter och fastigheter. Försäljning och marknadsföring av snabbrörliga konsumtionsvaror (gäller främst hemtekniska produkter (tex tvättmedel, diskmedel etc.), hälsoprodukter (tex vattenfilter, kosttillskott, torra specerier etc.) samt skönhetsrelaterade produkter (tex hudvård, kosmetika, shampo, två, raklödder etc.) Dessutom rådgivning inom dessa områden Musikproduktion Make-up rådgivning. Läs mer om EJO Konsult Handelsbolag

Havsvägen 11

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för EJO Konsult Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i EJO Konsult Handelsbolag består av

Bolagsman

Jonas Hedlund (54)

Hedlund, Eva Maria Christina

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för EJO Konsult Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om EJO Konsult Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-1401
Firmanamn EJO Konsult Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-08-13
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Havsvägen 11
Postadress 814 91 Furuvik
Säte Gävle, Gävleborgs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-07-01
Firmanamn registrerat 2008-07-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Husförsäljning, handel med tomter och fastigheter. Försäljning och marknadsföring av snabbrörliga konsumtionsvaror (gäller främst hemtekniska produkter (tex tvättmedel, diskmedel etc.), hälsoprodukter (tex vattenfilter, kosttillskott, torra specerier etc.) samt skönhetsrelaterade produkter (tex hudvård, kosmetika, shampo, två, raklödder etc.) Dessutom rådgivning inom dessa områden Musikproduktion Make-up rådgivning
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om EJO Konsult Handelsbolag

EJO Konsult Handelsbolag registrerades 2008-07-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i EJO Konsult Handelsbolag är och Jonas Erik Mikael Hedlund.

EJO Konsult Handelsbolag har organisationsnummer 969736-1401. EJO Konsult Handelsbolag har säte i Gävle. Det går bra att ta kontakt med EJO Konsult Handelsbolag på telefonnummer 070-233 73 52.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Gävle.

Registrerat på adressen

Havsvägen 11
814 91 Furuvik
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: