Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kompetensstrategerna i Väst Kommanditbolag

Organisationsnummer

969733-2824

Telefon

073-933 87 27

Adress

c/o Anita Dahlberg
Sösbacken 50
427 34 Billdal

Antal ansvariga

2 st

Vad är Kompetensstrategerna i Väst Kommanditbolag?

Kompetensstrategerna i Väst Kommanditbolag är ett kommanditbolag som ska tillhandahålla tjänster för företags utveckling, kompetens- och informationsförsörjning samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Kompetensstrategerna i Väst Kommanditbolag

Sösbacken 50

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Kompetensstrategerna i Väst Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kompetensstrategerna i Väst Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Mikael Hansson (62)

Komplementär

Anita Dahlberg (58)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kompetensstrategerna i Väst Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kompetensstrategerna i Väst Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969733-2824
Firmanamn Kompetensstrategerna i Väst Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2020-05-25
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sösbacken 50
Postadress 427 34 Billdal
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-02-26
Firmanamn registrerat 2008-02-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-31
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
70220 - Konsultverksamhet avseende företags organisation
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska tillhandahålla tjänster för företags utveckling, kompetens- och informationsförsörjning samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kompetensstrategerna i Väst Kommanditbolag

Kompetensstrategerna i Väst Kommanditbolag registrerades 2008-02-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Kompetensstrategerna i Väst Kommanditbolag är Lars Tommy Mikael Hansson och komplementär är Eivor Anita Dahlberg.

Kompetensstrategerna i Väst Kommanditbolag har organisationsnummer 969733-2824. Kompetensstrategerna i Väst Kommanditbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Kompetensstrategerna i Väst Kommanditbolag på telefonnummer 073-933 87 27.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Deko Styling & Interiör by Fihn AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.

Registrerat på adressen

Sösbacken 50
427 34 Billdal
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress