Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kommanditbolaget Skandinaviska Bygg & Byggvaror i Kungsbacka

Organisationsnummer

969728-4959

Telefon

070-284 89 03

Adress

c/o Petersson
Sjödalsvägen 12
438 95 Hällingsjö

Antal ansvariga

2 st

Vad är Kommanditbolaget Skandinaviska Bygg & Byggvaror i Kungsbacka?

Kommanditbolaget Skandinaviska Bygg & Byggvaror i Kungsbacka är ett kommanditbolag vars verksamhet är All slags byggverksamhet samt handel med byggvaror. Läs mer om Kommanditbolaget Skandinaviska Bygg & Byggvaror i Kungsbacka

Sjödalsvägen 12

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Kommanditbolaget Skandinaviska Bygg & Byggvaror i Kungsbacka.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kommanditbolaget Skandinaviska Bygg & Byggvaror i Kungsbacka består av

Komplementär

Kerstin Petersson (67)

Kommanditdelägare

Skandinaviska Bygg & Byggkoncept AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kommanditbolaget Skandinaviska Bygg & Byggvaror i Kungsbacka. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kommanditbolaget Skandinaviska Bygg & Byggvaror i Kungsbacka

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969728-4959
Firmanamn Kommanditbolaget Skandinaviska Bygg & Byggvaror i Kungsbacka
Bolagsform Kommanditbolag
Status Konkurs avslutad 2020-04-06
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sjödalsvägen 12
Postadress 438 95 Hällingsjö
Säte Härryda, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-07-19
Firmanamn registrerat 2014-10-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-13
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
41200 - Byggande av bostadshus och andra byggnader
46731 - Partihandel med virke och andra byggmaterial
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
All slags byggverksamhet samt handel med byggvaror
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • - Firmatecknare saknas

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kommanditbolaget Skandinaviska Bygg & Byggvaror i Kungsbacka

Kommanditbolaget Skandinaviska Bygg & Byggvaror i Kungsbacka registrerades 2007-07-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Kommanditbolaget Skandinaviska Bygg & Byggvaror i Kungsbacka är Skandinaviska Bygg & Byggkoncept AB och komplementär är Kerstin Birgitta Petersson.

Kommanditbolaget Skandinaviska Bygg & Byggvaror i Kungsbacka har organisationsnummer 969728-4959. Kommanditbolaget Skandinaviska Bygg & Byggvaror i Kungsbacka har säte i Härryda. Det går bra att ta kontakt med Kommanditbolaget Skandinaviska Bygg & Byggvaror i Kungsbacka på telefonnummer 070-284 89 03.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Gipsskruven Byggnads AB, Kommanditbolaget Höllviken 3:13, Kommanditbolaget Höllviken 1:11, Kommanditbolaget Höllviken 2:12 och Kommanditbolaget AORE Bygg.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Marks kommun.

Registrerat på adressen

Sjödalsvägen 12
438 95 Hällingsjö
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: