Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

BioTrans Handelsbolag

Organisationsnummer

969728-4199

Telefon

-

Adress

Drapavägen 23
224 74 Lund

Antal ansvariga

2 st

Vad är BioTrans Handelsbolag?

BioTrans Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Biotekniska produkter såsom produkter framställda genom fermentation och'eller biokatalys. Miljötekniska produkter i form av miljöbiotekniska processer för att rena vatten och luft samt miljövänliga kemikalier framställda genom biokatalys. Läs mer om BioTrans Handelsbolag

Drapavägen 23

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för BioTrans Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i BioTrans Handelsbolag består av

Bolagsman

Bo Gustav Mattiasson (75)

Rajni Hatti Kaul (61)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för BioTrans Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om BioTrans Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969728-4199
Firmanamn BioTrans Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Drapavägen 23
Postadress 224 74 Lund
Säte Lund, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-07-13
Firmanamn registrerat 2007-07-13
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Biotekniska produkter såsom produkter framställda genom fermentation och'eller biokatalys. Miljötekniska produkter i form av miljöbiotekniska processer för att rena vatten och luft samt miljövänliga kemikalier framställda genom biokatalys.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om BioTrans Handelsbolag

BioTrans Handelsbolag registrerades 2007-07-13 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i BioTrans Handelsbolag är Bo Gustav Mattiasson och Rajni Hatti Kaul.

BioTrans Handelsbolag har organisationsnummer 969728-4199. BioTrans Handelsbolag har säte i Lund. Det går bra att ta kontakt med BioTrans Handelsbolag på adress Drapavägen 23, 224 74 Lund.

På samma adress finns även följande företag registrerade, BioNovage AB och Exotech Consultants Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Lund.

Registrerat på adressen