Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

NS Juristkonsult i Stockholm Kommanditbolag

Organisationsnummer

969728-3936

Telefon

-

Adress

c/o Anoroc Revision Ab
Fleminggatan 15
602 42 Norrköping

Antal ansvariga

2 st

Vad är NS Juristkonsult i Stockholm Kommanditbolag?

NS Juristkonsult i Stockholm Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Juridiska och ekonomiska konsultationer och därmed förenlig verksamhet. Läs mer om NS Juristkonsult i Stockholm Kommanditbolag

Fleminggatan 15

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för NS Juristkonsult i Stockholm Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i NS Juristkonsult i Stockholm Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Natalia Sygut (66)

Komplementär

Nicole Sygut (33)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för NS Juristkonsult i Stockholm Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om NS Juristkonsult i Stockholm Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969728-3936
Firmanamn NS Juristkonsult i Stockholm Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2018-05-02
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Fleminggatan 15
Postadress 602 42 Norrköping
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-07-11
Firmanamn registrerat 2017-01-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Juridiska och ekonomiska konsultationer och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om NS Juristkonsult i Stockholm Kommanditbolag

NS Juristkonsult i Stockholm Kommanditbolag registrerades 2007-07-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i NS Juristkonsult i Stockholm Kommanditbolag är Natalia Sygut och komplementär är Nicole Sanna Sygut.

NS Juristkonsult i Stockholm Kommanditbolag har organisationsnummer 969728-3936. NS Juristkonsult i Stockholm Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med NS Juristkonsult i Stockholm Kommanditbolag på adress Fleminggatan 15, 602 42 Norrköping.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Dental och Hantverk i Norrköping Aktiebolag, ANOROC Revision AB, Anoroc Redovisning Aktiebolag, Natalia Sygut AB, Advokat Johanna Bergman AB, Advokat Peter Källholm AB, Advokat Gustaf Sundfelt AB och Polix AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Norrköping.