Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Ein-Lund Kommanditbolag

Organisationsnummer

969728-3860

Telefon

08-645 06 66

Adress

c/o Rifiera 75
Gröndalsvägen 38 nb
117 66 Stockholm

Antal ansvariga

1 st

Vad är Ein-Lund Kommanditbolag?

Ein-Lund Kommanditbolag är ett kommanditbolag som skall bedriva marknadsföring, reklamkampanjer, telemarketing, webbhotell, webbsidor, uppbyggande av hemsidor, konsultuppdrag inom annonsförsäljning. IT-konsultation, programmering, uthyrning av IT-specialister och grafiska designers, grafisk design, utbildning. Även import och handel med motorfordon såsom bilar, motorcyklar och lastbilar samt utförande av nationella och internationella transporter. skall även bedriva handel med motorbåtar och andra sjöfordon, såsom jetskis och segelbåtar. Personaluthyrning och rekrytering kommer även att tillhandahållas liksom diverse finansiell verksamhet såsom finansiering av och utlåning till köp av fordon och kapitalvaror. Diverse partihandel och förmedling av densamma kommer att bedrivas, liksom metallhandel och metallåtervinning. Läs mer om Ein-Lund Kommanditbolag

Gröndalsvägen 38 nb

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Ein-Lund Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Ein-Lund Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

All-Outed Kommanditbolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Ein-Lund Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Ein-Lund Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969728-3860
Firmanamn Ein-Lund Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2016-10-26
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Gröndalsvägen 38 nb
Postadress 117 66 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-07-11
Firmanamn registrerat 2013-04-06
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva marknadsföring, reklamkampanjer, telemarketing, webbhotell, webbsidor, uppbyggande av hemsidor, konsultuppdrag inom annonsförsäljning. IT-konsultation, programmering, uthyrning av IT-specialister och grafiska designers, grafisk design, utbildning. Även import och handel med motorfordon såsom bilar, motorcyklar och lastbilar samt utförande av nationella och internationella transporter. Bolaget skall även bedriva handel med motorbåtar och andra sjöfordon, såsom jetskis och segelbåtar. Personaluthyrning och rekrytering kommer även att tillhandahållas liksom diverse finansiell verksamhet såsom finansiering av och utlåning till köp av fordon och kapitalvaror. Diverse partihandel och förmedling av densamma kommer att bedrivas, liksom metallhandel och metallåtervinning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • - Uppgift om firmateckning saknas

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Ein-Lund Kommanditbolag

Ein-Lund Kommanditbolag registrerades 2007-07-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Ein-Lund Kommanditbolag är All-Outed Kommanditbolag .

Ein-Lund Kommanditbolag har organisationsnummer 969728-3860. Ein-Lund Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Ein-Lund Kommanditbolag på telefonnummer 08-645 06 66.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Hagsta rör och värme AB, Applikoni Kommanditbolag, All-Outed Kommanditbolag, ThCoCeSc Kommanditbolag, Gorma S/M Handelsbolag, Up n Running Stockholm Kommanditbolag och Skrotbling Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Gröndalsvägen 38 nb
117 66 Stockholm

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Hagsta rör och värme AB Konkurs
Konkurs
Ein-Lund Kommanditbolag Ej aktiv
Ej aktiv
Applikoni Kommanditbolag Konkurs
Konkurs
All-Outed Kommanditbolag Aktiv
Aktiv
ThCoCeSc Kommanditbolag Aktiv
Aktiv
Gorma S/M Handelsbolag Konkurs
Konkurs
Up n Running Stockholm Kommanditbolag Aktiv
Aktiv
Skrotbling Kommanditbolag Konkurs
Konkurs
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress