Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Karuon Internet Solutions Handelsbolag

Organisationsnummer

969728-3795

Telefon

-

Adress

c/o Elias Freider
Södermannagatan 5
116 23 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Karuon Internet Solutions Handelsbolag?

Karuon Internet Solutions Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Vi kommer både utveckla program och webbtjänster för att driva själva i vinstintresse samt på konsultbasis åt externa uppdragsgivare. Läs mer om Karuon Internet Solutions Handelsbolag

Södermannagatan 5

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Karuon Internet Solutions Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Karuon Internet Solutions Handelsbolag består av

Bolagsman

Elias Freider (35)

William James (35)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Karuon Internet Solutions Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Karuon Internet Solutions Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969728-3795
Firmanamn Karuon Internet Solutions Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-10-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Södermannagatan 5
Postadress 116 23 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-07-11
Firmanamn registrerat 2007-07-11
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Vi kommer både utveckla program och webbtjänster för att driva själva i vinstintresse samt på konsultbasis åt externa uppdragsgivare.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Karuon Internet Solutions Handelsbolag

Karuon Internet Solutions Handelsbolag registrerades 2007-07-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Karuon Internet Solutions Handelsbolag är Elias Johan Freider och William Michael Axel James.

Karuon Internet Solutions Handelsbolag har organisationsnummer 969728-3795. Karuon Internet Solutions Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Karuon Internet Solutions Handelsbolag på adress Södermannagatan 5, 116 23 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, A&J Landskap AB, A & J Landskap Holding AB, Kyrkans Familjerådgivning Stockholm, Ekonomisk förening, SVENSKA SANDAFÖRBUNDET, SVENSKA ALLSTYLE FÖRBUNDET och Tricycle Design Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.