Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Eldtomta Café & Konsthantverk Handelsbolag

Organisationsnummer

969728-3217

Telefon

070-912 40 01

Adress

Östanvik 258
871 92 Härnösand

Antal ansvariga

2 st

Vad är Eldtomta Café & Konsthantverk Handelsbolag?

Eldtomta Café & Konsthantverk Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Café med lättare lunch, konstutställning samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Eldtomta Café & Konsthantverk Handelsbolag

Östanvik 258

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Eva Karlberg 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Eldtomta Café & Konsthantverk Handelsbolag består av

Bolagsman

Eva Karlberg (63)

Leif Karlberg (60)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Eldtomta Café & Konsthantverk Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Eldtomta Café & Konsthantverk Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969728-3217
Firmanamn Eldtomta Café & Konsthantverk Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-03-05
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Östanvik 258
Postadress 871 92 Härnösand
Säte Härnösand, Västernorrlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-07-06
Firmanamn registrerat 2017-12-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Café med lättare lunch, konstutställning samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Eldtomta Café & Konsthantverk Handelsbolag

Eldtomta Café & Konsthantverk Handelsbolag registrerades 2007-07-06 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Eldtomta Café & Konsthantverk Handelsbolag är Eva Britta Karlberg och Leif Lennart Karlberg.

Eldtomta Café & Konsthantverk Handelsbolag har organisationsnummer 969728-3217. Eldtomta Café & Konsthantverk Handelsbolag har säte i Härnösand. Det går bra att ta kontakt med Eldtomta Café & Konsthantverk Handelsbolag på telefonnummer 070-912 40 01.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Leif Karlberg AB, Eva Karlberg AB, Fastighets AB Eldtomta 4:1, GUSSJÖ INTRESSEFÖRENING, ELKs Företagshjälp Handelsbolag och GÅRDEN ÅSEN.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Härnösands kommun.