Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Tryckkokaren Restaurang & Catering Kommanditbolag

Organisationsnummer

969728-2995

Telefon

073-755 55 18

Adress

c/o Anders Rundqvist
Förlanda Hultåsväg 716
439 75 Fjärås

Antal ansvariga

2 st

Vad är Tryckkokaren Restaurang & Catering Kommanditbolag?

Tryckkokaren Restaurang & Catering Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Lunchrestaurang, cateringverksamhet. Läs mer om Tryckkokaren Restaurang & Catering Kommanditbolag

Förlanda Hultåsväg 716

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Tryckkokaren Restaurang & Catering Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Tryckkokaren Restaurang & Catering Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Nathalie Rundqvist (34)

Komplementär

Anders Rundqvist (64)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Tryckkokaren Restaurang & Catering Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Tryckkokaren Restaurang & Catering Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969728-2995
Firmanamn Tryckkokaren Restaurang & Catering Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2019-10-21
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Förlanda Hultåsväg 716
Postadress 439 75 Fjärås
Säte Kungsbacka, Hallands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2011-05-16
Firmanamn registrerat 2017-03-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
56100 - Restaurangverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Lunchrestaurang, cateringverksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Tryckkokaren Restaurang & Catering Kommanditbolag

Tryckkokaren Restaurang & Catering Kommanditbolag registrerades 2011-05-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Tryckkokaren Restaurang & Catering Kommanditbolag är Maria Nathalie Ann-Cheri Rundqvist och komplementär är Anders Gunnar Rundqvist.

Tryckkokaren Restaurang & Catering Kommanditbolag har organisationsnummer 969728-2995. Tryckkokaren Restaurang & Catering Kommanditbolag har säte i Kungsbacka. Det går bra att ta kontakt med Tryckkokaren Restaurang & Catering Kommanditbolag på telefonnummer 073-755 55 18.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Kungsbacka kommun.

Registrerat på adressen

Förlanda Hultåsväg 716
439 75 Fjärås
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: