Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolag SMDL Sport and Muscle

Organisationsnummer

969728-2573

Telefon

070-796 60 95

Adress

Sundsgatan 10B
462 33 Vänersborg

Antal ansvariga

1 st

Vad är Handelsbolag SMDL Sport and Muscle?

Handelsbolag SMDL Sport and Muscle är ett handelsbolag som ska bedriva försäljning av kosttillskott i butik och via internet. Försäljning av kläder i butik och via internet. Annonsförsäljning. Försäljning av träningsutrustning. Läs mer om Handelsbolag SMDL Sport and Muscle

Sundsgatan 10B

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolag SMDL Sport and Muscle.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolag SMDL Sport and Muscle består av

Bolagsman

Sami Mulari (43)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolag SMDL Sport and Muscle. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolag SMDL Sport and Muscle

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969728-2573
Firmanamn Handelsbolag SMDL Sport and Muscle
Bolagsform Handelsbolag
Status Konkurs avslutad 2017-09-13
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sundsgatan 10B
Postadress 462 33 Vänersborg
Säte Vänersborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-07-04
Firmanamn registrerat 2007-07-04
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska bedriva försäljning av kosttillskott i butik och via internet. Försäljning av kläder i butik och via internet. Annonsförsäljning. Försäljning av träningsutrustning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - bolagsmannen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolag SMDL Sport and Muscle

Handelsbolag SMDL Sport and Muscle registrerades 2007-07-04 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsman i Handelsbolag SMDL Sport and Muscle är Sami Peter Mulari.

Handelsbolag SMDL Sport and Muscle har organisationsnummer 969728-2573. Handelsbolag SMDL Sport and Muscle har säte i Vänersborg. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolag SMDL Sport and Muscle på telefonnummer 070-796 60 95.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Vänersborg.

Registrerat på adressen

Sundsgatan 10B
462 33 Vänersborg
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress