Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Quade Business Group Handelsbolag

Organisationsnummer

969728-1724

Telefon

08-21 00 40

Adress

c/o Quade
Klubbvägen 3 3 tr
182 57 Danderyd

Antal ansvariga

2 st

Vad är Quade Business Group Handelsbolag?

Quade Business Group Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsulttjänster inom import och export samt ekonomi. Försäljning av produkter olika branscher, men främst mode, inredning, livsmedel, elektronik. Import och export av varor främst inom ovanstående branscher. Shower och event för företag, organisationer och privatpersoner. Läs mer om Quade Business Group Handelsbolag

Klubbvägen 3 3 tr

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Quade Business Group Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Quade Business Group Handelsbolag består av

Bolagsman

Sofia Quade (49)

Adi Quade (42)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Quade Business Group Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Quade Business Group Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969728-1724
Firmanamn Quade Business Group Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-05-16
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Klubbvägen 3 3 tr
Postadress 182 57 Danderyd
Säte Danderyd, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-29
Firmanamn registrerat 2007-06-29
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsulttjänster inom import och export samt ekonomi. Försäljning av produkter olika branscher, men främst mode, inredning, livsmedel, elektronik. Import och export av varor främst inom ovanstående branscher. Shower och event för företag, organisationer och privatpersoner.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Quade Business Group Handelsbolag

Quade Business Group Handelsbolag registrerades 2007-06-29 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Quade Business Group Handelsbolag är Astrid Sofia Helena Quade och Adi Bassarme Quade.

Quade Business Group Handelsbolag har organisationsnummer 969728-1724. Quade Business Group Handelsbolag har säte i Danderyd. Det går bra att ta kontakt med Quade Business Group Handelsbolag på telefonnummer 08-21 00 40.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Danderyd.

Registrerat på adressen

Klubbvägen 3 3 tr
182 57 Danderyd
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress