Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Danaax Fastighet och Försäljning Handelsbolag

Organisationsnummer

969728-1062

Telefon

070-722 99 80

Adress

Rådjursvägen 321
147 34 Tumba

Antal ansvariga

2 st

Vad är Danaax Fastighet och Försäljning Handelsbolag?

Danaax Fastighet och Försäljning Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Försäljning av administrativa tjänster inom fastighetsmäklar- branschen. Läs mer om Danaax Fastighet och Försäljning Handelsbolag

Rådjursvägen 321

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Danaax Fastighet och Försäljning Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Danaax Fastighet och Försäljning Handelsbolag består av

Bolagsman

David Krantz (46)

Sebom, Karin Barbro Yvonne

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Danaax Fastighet och Försäljning Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Danaax Fastighet och Försäljning Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969728-1062
Firmanamn Danaax Fastighet och Försäljning Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-06-05
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Rådjursvägen 321
Postadress 147 34 Tumba
Säte Botkyrka, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-28
Firmanamn registrerat 2007-06-28
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning av administrativa tjänster inom fastighetsmäklar- branschen.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Krantz, Hans Harald David

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Danaax Fastighet och Försäljning Handelsbolag

Danaax Fastighet och Försäljning Handelsbolag registrerades 2007-06-28 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Danaax Fastighet och Försäljning Handelsbolag är och Hans Harald David Krantz.

Danaax Fastighet och Försäljning Handelsbolag har organisationsnummer 969728-1062. Danaax Fastighet och Försäljning Handelsbolag har säte i Botkyrka. Det går bra att ta kontakt med Danaax Fastighet och Försäljning Handelsbolag på telefonnummer 070-722 99 80.

På samma adress finns även följande företag registrerade, A Hyr AB, Mjs property AB och Din bolagsförmedlare Sverige Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Botkyrka.