Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Lanthantverkarna på Gotland Handelsbolag

Organisationsnummer

969728-0460

Telefon

073-588 78 33

Adress

c/o Johan Källén
Stenkyrka Tune 443
624 42 Tingstäde

Antal ansvariga

2 st

Vad är Lanthantverkarna på Gotland Handelsbolag?

Lanthantverkarna på Gotland Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Restaurering och underhåll av byggnader och miljöer. Antikvarisk konsultering. Viss nybyggnation Konsultering inom byggnation och byggnadsmiljö arkitektritningar ekologiskt byggande. Läs mer om Lanthantverkarna på Gotland Handelsbolag

Stenkyrka Tune 443

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Lanthantverkarna på Gotland Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Lanthantverkarna på Gotland Handelsbolag består av

Bolagsman

Johan Källén (43)

Mattias Bergquist (35)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Lanthantverkarna på Gotland Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Lanthantverkarna på Gotland Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969728-0460
Firmanamn Lanthantverkarna på Gotland Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-07-25
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Stenkyrka Tune 443
Postadress 624 42 Tingstäde
Säte Gotland, Gotlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-26
Firmanamn registrerat 2013-10-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-08
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Restaurering och underhåll av byggnader och miljöer. Antikvarisk konsultering. Viss nybyggnation Konsultering inom byggnation och byggnadsmiljö arkitektritningar ekologiskt byggande.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Lanthantverkarna på Gotland Handelsbolag

Lanthantverkarna på Gotland Handelsbolag registrerades 2007-06-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Lanthantverkarna på Gotland Handelsbolag är Johan Anders Källén och Mattias Jonatan Bergquist.

Lanthantverkarna på Gotland Handelsbolag har organisationsnummer 969728-0460. Lanthantverkarna på Gotland Handelsbolag har säte i Gotland. Det går bra att ta kontakt med Lanthantverkarna på Gotland Handelsbolag på telefonnummer 073-588 78 33.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Lanthantverkarna på Gotland Aktiebolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Gotland.

Registrerat på adressen

Stenkyrka Tune 443
624 42 Tingstäde
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: