Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

ALM Assistans Handelsbolag

Organisationsnummer

969728-0205

Telefon

-

Adress

Braxenvägen 41
302 61 Halmstad

Antal ansvariga

1 st

Vad är ALM Assistans Handelsbolag?

ALM Assistans Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Erbjuda hjälp till personer som har rätt till personlig assistent och assistansersättning enligt lag, LASS och LSS om stöd och service til vissa funktionshindrade respektive assistansersättning samt att vara arbetsgivare åt assistenter till kunder som har rätt enligt ovan samt idka därmed förenlig verksamhet. Verksamheten innefattar kapitalförvaltning. Läs mer om ALM Assistans Handelsbolag

Braxenvägen 41

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för ALM Assistans Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i ALM Assistans Handelsbolag består av

Bolagsman

Rita Kouyoumejian (60)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för ALM Assistans Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om ALM Assistans Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969728-0205
Firmanamn ALM Assistans Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2016-10-26
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Braxenvägen 41
Postadress 302 61 Halmstad
Säte Halmstad, Hallands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-25
Firmanamn registrerat 2007-06-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Erbjuda hjälp till personer som har rätt till personlig assistent och assistansersättning enligt lag, LASS och LSS om stöd och service til vissa funktionshindrade respektive assistansersättning samt att vara arbetsgivare åt assistenter till kunder som har rätt enligt ovan samt idka därmed förenlig verksamhet. Verksamheten innefattar kapitalförvaltning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - bolagsmannen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om ALM Assistans Handelsbolag

ALM Assistans Handelsbolag registrerades 2007-06-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsman i ALM Assistans Handelsbolag är Rita Kouyoumejian.

ALM Assistans Handelsbolag har organisationsnummer 969728-0205. ALM Assistans Handelsbolag har säte i Halmstad. Det går bra att ta kontakt med ALM Assistans Handelsbolag på adress Braxenvägen 41, 302 61 Halmstad.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Super Bilvård och Service i Ängelholm AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Halmstad.

Registrerat på adressen

Braxenvägen 41
302 61 Halmstad
Personer

Det finns 3 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: