Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Brinkens Kiosk & Grill Kommanditbolag

Organisationsnummer

969728-0148

Telefon

08-648 39 86

Adress

c/o Sharif Nori
Selmedalsvägen 64
129 37 Hägersten

Antal ansvariga

2 st

Vad är Brinkens Kiosk & Grill Kommanditbolag?

Brinkens Kiosk & Grill Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Kiosk och grill verksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Brinkens Kiosk & Grill Kommanditbolag

Selmedalsvägen 64

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Sharif Nori 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Brinkens Kiosk & Grill Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Zarifa Nori (58)

Komplementär

Sharif Nori (34)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Brinkens Kiosk & Grill Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Brinkens Kiosk & Grill Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969728-0148
Firmanamn Brinkens Kiosk & Grill Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2020-09-24
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Selmedalsvägen 64
Postadress 129 37 Hägersten
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-25
Firmanamn registrerat 2007-06-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Kiosk och grill verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Brinkens Kiosk & Grill Kommanditbolag

Brinkens Kiosk & Grill Kommanditbolag registrerades 2007-06-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Brinkens Kiosk & Grill Kommanditbolag är Zarifa Nori och komplementär är Sharif Nori.

Brinkens Kiosk & Grill Kommanditbolag har organisationsnummer 969728-0148. Brinkens Kiosk & Grill Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Brinkens Kiosk & Grill Kommanditbolag på telefonnummer 08-648 39 86.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Empati och Omsorg i Skärholmen AB, Prima Catering Stockholm AB, Ellen Tejle AB, Skrotpiraterna ekonomisk förening och Gates Restauranger Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.