Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag

Organisationsnummer

969727-9868

Telefon

0220-350 87

Adress

Hammarleden 329
730 60 Ramnäs

Antal ansvariga

2 st

Vad är Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag?

Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Väghyvling, förberedelse för väg och gator samt snöplogning, säsongsbetonat. Läs mer om Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag

Hammarleden 329

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag består av

Bolagsman

Ronie Olsson (56)

Veronika Olsson (48)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969727-9868
Firmanamn Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hammarleden 329
Postadress 730 60 Ramnäs
Säte Surahammar, Västmanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-06-21
Firmanamn registrerat 2007-06-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Väghyvling, förberedelse för väg och gator samt snöplogning, säsongsbetonat.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag

Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag registrerades 2007-06-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag är Alf Ronie Olsson och Veronika Rosalie Olsson.

Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag har organisationsnummer 969727-9868. Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag har säte i Surahammar. Det går bra att ta kontakt med Olssons Väghyveltjänst Handelsbolag på telefonnummer 0220-350 87.

På samma adress finns även följande företag registrerade, OLSSON, RONIE, Lugn & Ro Center, SURAHAMMARS TEATERFÖRENING och VILHELM OLS GÅRD.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Surahammar.

Registrerat på adressen

Hammarleden 329
730 60 Ramnäs
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: